Menu Close
Close

A baromfitenyésztés átalakítása: Növekedési lehetőségek az Egyiptom-Magyar Üzleti Fórumon

A héten megtiszteltetés volt részt venni a Külgazdasági és Külügyminisztérium által támogatott Magyar Üzleti Delegációban az Egyiptomi-Magyar Üzleti Fórumon. Mint a magyar, innovatív mezőgazdasági technológiai szektor képviselője, izgatottan várjuk, hogy hozzájáruljunk a mezőgazdasági fejlődés folyamatos párbeszédéhez ezen két nemzet között.

Kétoldalú Partnerségek Kiépítése

A fórum számos magyar és egyiptomi céget hozott össze, dinamikus környezetet teremtve, ahol több száz interakció zajlott a stratégiai partnerségek kialakítása érdekében. A mezőgazdaság és agrár ipar jelenlegi kihívásainak kezelésére helyezett hangsúly mellett a résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy innovatív megoldásokat fedezzenek fel, amelyek növelhetik a termelést és a fenntarthatóságot.

Péter Szijjártó, külügyminiszter jelenléte hangsúlyozta az együttműködés fontosságát. Támogatása kiemeli, hogy mindkét ország elkötelezett az agrár eredmények javítása és a piaci igények hatékony kezelésére.

A Baromfiipar Egyiptomban

Miközben kapcsolatba lépünk egyiptomi partnereinkkel, fontos felismerni, hogy a baromfiipar jelentős szerepet játszik Egyiptom gazdaságában. Az ország a legnagyobb baromfihús-termelő a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, virágzó piaccal, amely kielégíti a megfizethető fehérje növekvő keresletet.

Egyiptom baromfi szektora az utóbbi években jelentős növekedésen ment keresztül, amit a népesség növekedése és a baromfi termékek tápláló előnyeivel kapcsolatos tudatosság növekedése hajt. Azonban, mint sok fejlődő piacon, az ipar kihívásokkal néz szembe, mint például a betegségkezelés, a változó takarmányárak és a modernizált termelési technikák iránti igény.

Lehetőségek a Livestocker Solutions számára

Figyelembe véve az Egyiptomban növekvő baromfiipart, hatalmas potenciál rejlik cégünk, a Livestocker Solutions számára, hogy jelentős hatást gyakoroljon. Fejlett, adatokra alapozott ERP szoftverünk kifejezetten a baromfi gazdálkodók egyedi igényeire lett tervezve, lehetővé téve számukra a szárnyasok egészségének optimalizálását, a műveletek egyszerűsítését és az élelmiszerbiztonság biztosítását.

A Livestocker bevezetésével az egyiptomi piacon segíthetünk a helyi baromfi termelőknek túllépni a kihívásaikon és növelni a termelékenységüket. Megoldásunk valós idejű információkat és elemzéseket biztosít, lehetővé téve a gazdálkodók számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, amelyek javítják a hatékonyságot és a nyereséget.

Ahogy folytatjuk az utunkat a nemzetközi partnerségek előmozdítása érdekében, izgatottan várjuk a jövőbeli lehetőségeket. Meggyőződésünk, hogy az egyiptomi gazdálkodókkal és vállalkozásokkal való együttműködés révén hozzájárulhatunk a baromfiipar növekedéséhez és modernizációjához, végső soron a fogyasztóknak és a mezőgazdasági tájnak egyaránt jót téve.

Előre Tekintve

A részvétel az Egyiptomi-Magyar Üzleti Fórumon csupán a kezdetét jelenti elkötelezettségünknek az agrár innováció iránt az együttműködés révén. Izgatottan várjuk az új lehetőségeket és partnerségeket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy támogassuk a baromfiipar növekedését nemcsak Egyiptomban, hanem világszerte is.

Az eseményről bővebben:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1456454935056433

Amennyiben érdekli megoldásunk vegye fel velünk a kapcsolatot:

https://livestocker.eu/hu/kapcsolat/