Menu Close
Close

Baromfi

Brojler

Bemutatjuk a Livestocker Brojler menedzsment modult

Lépjen be a brojlermenedzsment élvonalába a Livestockerrel! A baromfihús az állati fehérje előállításának leggyorsabban növekvő forrása, és innovatív platformunk ezt a hatékonyságot soha nem látott szintre emeli. A Livestockernél átfogó dashboardokon szemléltetjük az alapvető termelési mutatókat, beleértve a rendkívül keresett EPEF-et (Európai Termelési Hatékonysági Tényező). Ez az átfogó mérőszám olyan kulcsfontosságú tényezőket vesz figyelembe, mint a súlygyarapodás, a takarmányspecifikus súly és az elhullási arány, holisztikus képet nyújtva a brojlertermelési teljesítményről.

 

Fejlett adatelemzés és smart farming forradalom

Platformunk túlmutat a puszta számokon. Értékes betekintést nyújtunk a partnerfarmok baromfiállományain belül a természetes mutatókba, biztosítva, hogy a brojlercsirke-gazdálkodás minden aspektusa optimalizált legyen a siker érdekében. A fejlett adatelemzés és a csúcstechnológia kihasználásával képessé tesszük a baromfitermelőket arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, amelyek növelik a hatékonyságot és a termelékenységet. Csatlakozzon hozzánk a baromfiipar forradalmasításában és a termelés hatékonyságának maximalizálásában a fenntartható jövő érdekében. A Livestockerrel nem csak a brojlercsirkéket kezeli, hanem a baromfitenyésztés jövőjét alakítja.

Tojó

Élvonalbeli intelligens gazdálkodási szoftver a továbbfejlesztett állattenyésztési műveletekhez

Fejlessze telepi műveleteit élvonalbeli intelligens mezőgazdasági szoftvermegoldásunkkal. Innovatív technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén nyomon kövesse a tojástermelést különböző paramétereken keresztül, mint például a rotáció, az istálló és a méret, részletes betekintést nyújtva kimutatásokon és grafikonokon keresztül, miközben szakmai és pénzügyi mutatókat használhat fel a folyamatok optimalizálása érdekében.

Átfogó készlet- és minőségellenőrzés

A tojástermelés nyomon követése mellett szoftverünk átfogó készletgazdálkodást is kínál, így biztosítva, hogy teljes mértékben ellenőrizni tudja készletszintjeit, és hatékonyan nyomon tudja követni erőforrásait. Továbbá a minőséginformációs funkciónk képessé teszi Önt arra, hogy a termelés során végig magas színvonalat tartson fenn, míg a vevőnkénti értékesítés funkció segít Önnek abban, hogy pontosan megértse és kiszolgálja a piacát.

Fejlett termelésfelügyelet és historikus adatelemzés

Intelligens szoftverünkkel a hozamát is elemezheti, napi szinten nyomon követheti a termelést, és pontos ellenőrzést gyakorolhat műveletei felett. Az adatlekérdezési képesség biztosítja, hogy hozzáférjen a múltbeli információkhoz, így megalapozott döntéseket hozhat gazdasága jövőjét illetően. Tapasztalja meg az intelligens mezőgazdasági technológia erejét szoftvermegoldásainkkal, amelyeket úgy terveztünk, hogy növeljék termelékenységét és hatékonyságát, miközben értékes betekintést nyújtanak a megalapozott döntéshozatalhoz.

Pulyka

A pulykatenyésztés és -hizlalás forradalmasítása

Emelje magasabb szintre a pulykatenyésztés és -hizlalás irányítását. Élvonalbeli technológiánkat a pulykatenyésztés és -hizlalás egy vagy két fázisának hatékony felügyeletére terveztük, az Ön gondozásában lévő pulykák adott típusára és fajtájára szabva.

Zökkenőmentes felügyeleti és optimalizálási funkciók

Akár a kezdeti nevelési fázisra, akár az azt követő hizlalási fázisra összpontosít, szoftverünk zökkenőmentes és intuitív platformot biztosít a teljes folyamat felügyeletéhez és optimalizálásához. Ez magában foglalja többek között a takarmánykezelés, a környezeti ellenőrzés, az egészségi állapot és a növekedés nyomon követését.

Testre szabható megoldások a precíziós gazdálkodáshoz

Szoftverünk az egyes felhasználók egyedi igényeihez igazítható. Azáltal, hogy a pulykahizlalás technológiájába integráljuk az egyedi környezeti és gazdálkodási tényezőket, biztosítjuk, hogy az Ön művelete indokoltan precíz és hatékony legyen. Legyen szó a környezeti feltételek beállításáról, a takarmány összetételének optimalizálásáról vagy egészségügyi protokollok bevezetéséről, szoftverünk lehetővé teszi, hogy a hizlalási folyamatot az Ön pontos specifikációihoz igazítsa.

Fedezze fel okos szoftvermegoldásaink képességeit, és forradalmasítsa a baromfitenyésztés irányítását.
Csatlakozzon hozzánk a mezőgazdaság jövőjének felkarolásában, és szabadítsa fel a baromfiüzemében rejlő teljes potenciált.

Szülőállomány és Keltető

A tojástermelés útjának lenyűgöző vizualizációja

Fedezze fel a tojástermelés teljes útját a gazdaságtól a termelésen át a kereskedelemig, vizuálisan ábrázolva, szemléletes kimutatásokkal és átfogó grafikonokkal. Intelligens gazdálkodási szoftverünk lehetővé teszi, hogy elmélyedjen az állományok teljesítményében, és elemezhesse az olyan kulcsfontosságú mérőszámokat, mint a betöltött, eladott és feltört tojások mennyisége, valamint a ciklusonkénti teljesítmény. Innovatív megoldásainkkal mélyebb megértést nyerhet tojástermelési műveleteiről, azonosíthatja a fejlesztendő területeket, és megalapozott döntéseket hozhat a gazdálkodási folyamatok optimalizálása érdekében.

A gazdálkodók képességeinek növelése valós idejű adatokkal és információkkal

Célunk, hogy a baromfitartók számára olyan technológiát biztosítsunk, amellyel optimalizálhatják a termelést, biztosíthatják az állatállományuk jólétét és maximalizálhatják az általános hatékonyságot. Intelligens szoftverünkkel olyan valós idejű adatokhoz és információkhoz juthat hozzá, amelyek lehetővé teszik, hogy megalapozott döntéseket hozzon, racionalizálja műveleteit, és végső soron nagyobb sikert érjen el baromfitenyésztési törekvéseiben.

Víziszárnyas

Speciális intelligens gazdálkodási megoldások a víziszárnyasok számára

A tenyésztési műveletek fejlesztése okos szoftvermegoldásainkkal a kacsa- és libatenyésztés, a töltési tevékenységek és a májértékesítés hatékony nyilvántartását és átfogó könyvelését jelenti. Innovatív szoftverünk zökkenőmentesen integrálja a hagyományos baromfihizlalási tevékenységeket a víziszárnyas-tenyésztés egyedi követelményeivel, holisztikus megközelítést biztosítva Önnek a gazdaság irányításához. A víziszárnyasok növekedésének és egészségi állapotának nyomon követésétől a kacsa- és libatermékek értékesítésének optimalizálásáig, szoftverünket úgy terveztük, hogy racionalizálja a gazdálkodási folyamatokat és maximalizálja a termelékenységet. Tapasztalja meg az intelligens gazdálkodási technológia erejét, és élvonalbeli megoldásainkkal emelje kacsa- és libatenyésztését a következő szintre.

A baromfi menedzsment fejlesztése adatvezérelt meglátások révén

Legyen szó akár kistermelőről, akár nagy kereskedelmi üzemről, szoftverünket úgy terveztük, hogy megfeleljen az Ön baromfitenyésztési vállalkozásának egyedi igényeinek, és segítse Önt termelési céljainak precíz és egyszerű elérésében.  

Baromfi Teljes csomag

Fedezze fel intelligens mezőgazdasági szoftvermegoldásaink erejét, és forradalmasítsa a baromfitenyésztés irányítását!

Átfogó baromfitenyésztési megoldások: Integráció és életciklus-menedzsment

Tapasztalja meg a baromfitenyésztés teljes spektrumát átfogó intelligens szoftvermegoldásainkkal. Fejlett platformunk zökkenőmentesen integrálja a baromfitenyésztést, a hizlalást és az árutojás-termelést egyetlen egységes csomagba, és így áramvonalas megközelítést biztosít baromfiüzemének irányításához

Csatlakozzon hozzánk a mezőgazdaság jövőjének felkarolásában, és szabadítsa fel a baromfiüzemében rejlő teljes potenciált.

Fedezze fel még ma az Intelligens Gazdálkodásban rejlő lehetőségeket!

Demo igénylés